23948sdkhjf

Trio Line har succes med outsourcing

For den fynske stoleproducent, Trio Line, handler outsourcing om penge og tid. Virksomheden har valgt at outsource til Polen og Vietnam.
Da Trio Lines direktør Bjørn Bahnsen for et par år siden besluttede at outsource en del af virksomhedens produktion af stel og polster til stole til både Vietnam og Polen, skete det for at nedsætte fremstillingsomkostningerne på virksomhedens stole, skriver ErhvervsBladet.

Valget stod imellem outsourcing og lukning af virksomheden, og han valgte at lade virksomheden leve videre.

Delene til stolene, det vil sige stel af stål og træ samt polsteret, fremstilles uden for Danmark, men samlingen og færdiggørelsen af møblerne foregår i Haarby på Sydfyn, hvor produktionen har været stigende det sidste halve års tid, hvilket også har afspejlet i antallet af ansatte, der er steget fra fra 30 til 35.

Kunderne - dels de kunder og virksomheder der køber Trio Lines egne stole og dels de møbelfabrikker, som får deres polsterarbejde lavet på Trio Line - kunne så vælge imellem at få et lidt billigere produkt, der er fremstillet i Polen, med en kort leveringstid, eller et meget billigere produkt, der er fremstillet i Vietnam, men med en noget længere leveringstid, kan man læse i dagens udgave af ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078