23948sdkhjf

Den danske arbejdsstyrke øges

Flere danskere skal ud på arbejdsmarkedet. Regeringen har netop opdateret den såkaldte 2010-plan, og ifølge den skal der over de næste seks år skabes mellem 50.000 og 60.000 nye job. Samtidig bliver gevinsten ved at arbejde større.
I samme tidsrum skal de offentlige udgifter holdes i en meget stram snor med en stigning på højst 0,5 pct. om året. Det fremgår af Finansredegørelsen, som regeringen netop har sendt på gaden, skriver ErhvervsBladet i dag.

I Finansredegørelsen fremgår det, at Finansministeriet ser lyst på fremtiden for den danske økonomi, som er robust og sund.

- Den opdaterede 2010-fremskrivning viser, at de offentlige finanser er holdbare under forudsætning af stram udgiftsstyring og nye initiativer på arbejdsmarkedet, som sikrer en var stigning i beskæftigelsen, skriver Finansministeriet ifølge ErhvervsBladet.

Finansminister Thor Pedersen (V) påpeger, at der er udsigt til et fald i ledigheden i den kommende tid, og det vil skabe grobund for, at arbejdsstyrken kan blive øget, fremgår det af ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078