23948sdkhjf

Pressemeddelelse: De nye bore- og fræsecentre til Nesting

Mindre spild af tid og materialer under bearbejdning og reducering af montagetider er krav som stadig hyppigere stilles på markedet.
SCM PRATIX 48 NST

Mindre spild af tid og materialer under bearbejdning og reducering af montagetider er krav som stadig hyppigere stilles på markedet.

Disse mål er allerede realiseret med „Nesting“ – forarbejdning, hvor emnets udnyttelse optimeres, for dermed at give det maksimale antal af facondele med minimalt spild til følge. Systemet anvendes typisk til facondele som f.eks. inventar, køkken, skibsaptering, bundstel og meget mere.

Nesting er oprindeligt udviklet i Amerika og denne forarbejdningsmåde er også hurtigt blevet udbredt i Europa takket være hidtil ukendte beslag-, -samlings og montageteknikker, som dermed definitivt overflødiggør horisontale boringer i bearbejdningscenteret.

Det nye bore- og fræsebearbejdningscenter SCM Pratix 48 NST er sammen med software applikationerne GENIO og ASPAN-TASK det optimale bud fra SCM.

Maskinen er velegnet til bearbejdning af gængse pladestørrelser.

SCM Pratix 48 NST tilbyder Nesting bearbejdning og generelt alle former for fræsebearbejdninger ved hjælp af en 9kW (S6) elektrospindel, en værktøjsskifter Rapid 8 og et boreaggregat med 9 spindler (5 vertikale og 2+2 horisontale).
Høj fleksibilitet og produktivitet garanteres af vektoraksens høje hastighed på 68 m/min og maskinens software, som muliggør en optimal anvendelse af bearbejdningshovederne for bedst mulig udnyttelse af emnefladen.

SCM Pratix 48 NST forhandles i Danmark af:
LINDLARSEN A/S
Tlf.: +45 96 26 96 26
web: www.lindlarsen.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078