23948sdkhjf

EVOLUTION: den nye STEFANI format-og kantlimningsmaskine

Den helt nye STEFANI format- og kantlimningsmaskine er et resultat af 50 års research og udvikling
Den helt nye STEFANI format- og kantlimningsmaskine er et resultat af 50 års research og udvikling, hvor fokus ligger på fortsat fornyelse, høj effektivitet og stor præstationsevne, og ikke mindst en meget pålidelig maskine til en favorabel pris: Dette kan EVOLUTION modsvare.

EVOLUTION står sammen med MAJOR i toppen af STEFANI-rækken; dette er lig med top-teknologi. De højteknologiske mekaniske detaljer, den robuste ramme og den faste ståltrykbjælke imødekommer takket være den stive og faste maskinkonstruktion ethvert krav til emnefastholdelse, selv under stort arbejdspres. EVOLUTION er udstyret med den berømte STEFANI 13-tandede kædehjulsdrev med sintrede stålled og specialdesignede lejer, udviklet af STEFANI, som sikrer perfekt formatskæring.

EVOLUTION er svaret på en kontinuerlig forbedring af teknologien inden for kantlimning: kap-aggregat, styret af børstefrie motorer, overliggende limkar, højpræcisionsindfødning af kantmateriale, og kappeanordning, selv ved en bearbejdningshastighed på 60 m/min.

EVOLUTION er udstyret med patenteret og funktionelle støjkabiner med et fornyet look.

EVOLUTION kan konfigureres til mange forskellige rammelængder og med en bred række STEFANI bearbejdningsaggregater for at muliggøre skræddersyede kompositioner, som kan imødekomme ethvert kundebehov. Denne nye maskine kan udstyres for bearbejdning af tynde materialer, ABS, massivtræslister i op til 25 mm tykkelse, samt for alle formål i forbindelse med softforming-profiler. Maskinstyringen er med Office PC interface, hvilket giver operatøren en uovertruffen grad af fortrolighed og gør det let at udføre opgaverne med maskinen.

SCM EVOLUTION forhandles i Danmark af:
LINDLARSEN A/S
Tlf.: 9626 9626
Web: www.lindlarsen.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078