23948sdkhjf

Nyhed: PAUL PushCut CX afkorteranlæg

PAUL PushCut sætter nye dimensioner for den nye generation af afkorteranlæg. Her går funktionalitet og design op i en højere enhed.
PAUL PushCut sætter nye dimensioner for den nye generation af afkorteranlæg. Her går funktionalitet og design op i en højere enhed.

PAUL PushCut er en optimeret version af den hidtidige afkorter-serie fra PAUL med automatisk emneskubber. Dette giver mange anvendelsesområder, som f.eks. snedkerier, emballage-palle producenter, vinduesindustrien m.fl., der nu kan arbejde væsentligt mere rationelt, mere sikkert og mere bekvemt med PAUL Push Cut end med en simpel sav med opadgående klinge eller en pendul sav, vippeafkorter eller lign.

PAUL PushCut er let at betjene og er konstrueret så den stort set er vedligeholdelsesfri. På grund af maskinens skåtstilling (hvilket i øvrigt er opfundet af PAUL) kan der helt undlades mekanisk påvirkning af emnet, idet disse automatisk glider ned mod længdeanslaget. Klingen kan let udskiftes fra forsiden af maskinen. Dette patenterede princip er enestående for PAUL afkortere.

En imponerende vægt og robust konstruktion gør den nye PAUL Push Cut endnu mere værdifuld ved anvendelse i industrien.

Touch-Screen skærmen er meget overskueligt opbygget, nem at betjene og dermed særdeles velegnet til industrielt brug. Den indbyggede CNC-styring kan også fungere som Web-Server. Den kan dermed til enhver tid fungere som en komfortabel browser (f.eks. Microsoft, Internet Explorer, Netscape, Navigator m.fl.) for at hente produktionsdata til anlægget. En nem betjening med velkendt software og styresystemer er dermed sikret.

Emneskubberen som kan klappes op, og drives via et forstærket tandhjul ved hjælp af en servoenhed, har flere funktioner. Ved tilbagekøb kører skubberen – fra sin hvilestilling i afkorteren – over det anbragte emne. Derved måles længden automatisk og eventuelle kridtmarkeringer aflæses.

Som ved de velkendte PushCut versioner, kan man også med denne model defektafkorte (option) efter kridtmarkeringer som er sat af operatøren. Skubbepladen er klappet op under tilbageløbet. Derved kan det næste emne anbringes samtidig med fremføringen.

En operatør anbringer emnerne enkeltvis eller pakkevis. Ved at afkorte pakkevis (i stak) øges snitkapaciteten betragteligt.

Ved enden af emnet klapper skubberen automatisk ned og starter den egentlige fremføring af emnet. Derved spiller det ingen rolle om der anbringes et enkelt emne eller en hel pakke. Også når der skiftes trædimensioner er en omstilling af anlægget unødvendig.

Fremføringen startes via styringen eller en separat kontakt. Skubberen overtager den automatiske fremføring og positionerer emnet. Dette foregår meget præcist (+/- 0,2 mm)

LINDLARSEN A/S
Tlf.: 9626 9626
Web: www.lindlarsen.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079