23948sdkhjf

SCM Windor 10 - CNC bearbejdningscenter til vinduer

SCM Windor 10 tilbyder den seneste teknologi indenfor tapning og profilering af vinduesemner og er velegnet til mindre vindues-producenter.
SCM Windor 10 tilbyder den seneste teknologi indenfor tapning og profilering af vinduesemner og er velegnet til mindre vindues-producenter. SCM Windor 10 er velegnet til produktion af såvel enkeltstyk eller serier. Systemet byder på optimal fleksibilitet, der minimerer unødig spildtid til om- og opstillinger.

Windor 10 er bestykket til længdeafkortning, tapning, profilering og omfræsning samt automatisk kontraklods med 6 positioner, der forhindrer oprifter ved tapningen.

Operatørens plads foran anlægget giver mulighed for:

- at overskue hele arbejdsforløbet
- at man bliver på samme plads under hele bearbejdningen
- let adgang til alle styrefunktioner
- at placere maskinen op ad en væg og derigennem reducere maskinens samlede pladsbehov

Mekanisk og elektronisk teknologi:

CONTROL 10 S er en PLC baseret kontrolenhed med indbygget skærm. Den nemt betjenbare styring, kontrollerer job-listen og gør det muligt at data automatisk overføres fra kontorets PC eller via diskette.

SCM Windor 10 er et stærkt fremskridt, for den der ønsker at rationalisere sin produktion af vinduer, i forhold til bearbejdning på manuelle maskiner. Den er plads- og mandskabsbesparende – og betyder samtidigt en større nøjagtighed, flot kvalitet, fleksiblitet og færre fejl-produktioner. Alt i alt store tidsbesparelser ved produktionen af vinduer.

LINDLARSEN A/S
Tlf.: +45 96 26 96 26
web: www.lindlarsen.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.053