23948sdkhjf

LindLarsen præsenterer SCM WINDOR 20

Kravene til producenterne af vinduer er yderligere skærpet i de senere år. Ordrestørrelserne er typisk små, og der er en betydelig variation i de forskellige typer af vinduesrammers udseende, størrelse og form. Samtidigt krav om korte leveringstider og de "rigtige" priser.
SCM Windor-serien er netop udviklet med henblik på at reducere produktionsomkostningerne mest muligt og samtidig kunne møde et marked, som i stadig højere grad fokuserer på enkel brug og ekstrem opgavetilpasning af maskinen på højt plan. Samtidig har SCM med Windor-seriens mindste model, Windor 20, ville fortsætte firmaets udviklingslinie af virkeligt professionelle maskiner til de mindre producenter, mens model 60 er lidt større.

Med Windor-serien er ydeevne og fleksibilitet sat i fokus. De specialiserede maskiner er udviklet på baggrund af det høje industrialiseringsniveau og de gør alle brug af den samme avancerede teknologi, som samtidig er nem at betjene.

Akserne bliver styret via CNC og har et avanceret centralt smøresystem. Styringen af maskinen sker via en PC der giver en meget brugervenlig betjening og mulighed for automatisk overførsel af data f.eks. fra VIP 2000. Softwaren guider operatøren trinvist gennem alle maskinens funktioner ved hjælp af ‘lær-let’ operationer.

Arbejdet for operatøren ved maskinen er også enkelt - han skal blot lægge emnerne i maskinen, og så kan de færdige komponenter tages ud.

Systemets høje ydeevne giver:

• Op til 35 vinduer i et skift
• Vinklet tapning på op til +/- 60° i automatisk tilstand
• Værktøj med store diametre - op til 620 mm høje spindler til tapning og tre 320 mm spindler til fræsning
• Automatiske produktionsdata tilgang enten on-line eller via diskette.
• Bore- og fræseopgaver i samme proces
• Betjenes af én mand.
• Kan kobles sammen med andre maskiner
• Hotline direkte til LINDLARSENs PlusService teknikere via modem, problemløsning her og nu.

Kendetegnende for SCMs Windor maskiner er, at de kan leveres i flere udformninger, så brugerne kan vælge den udføring, der dækker de specifikke behov i de enkelte produktioner. Med de avancerede bearbejdningscentre fra SCM er fordelene klare. At producere vinduesrammer kræver nu færre maskiner, og dermed også mindre plads i produktionen. Windor-serien kan dermed øge produktiviteten og på samme tid tage højde for den fleksibilitet, produktion af små serier kræver. Maskinerne er yderligere designet, så der er mulighed for med udvidelser at imødegå fremtidens krav.

Yderligere oplysninger:
LINDLARSEN A/S
Tlf.: 9626 9626

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078