23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra BSM

I en pressemeddelelse beretter BSM om fuldautomatiske brændselsanlæg, træpillekedlen PM og brændekedler.
Fuldautomatiske biobrændselsanlæg fra BSM

billede: HDG type C49 med silomaderHDG’s automatiske biobrændselsanlæg fra 15 – 50 kW type C leveres fra sommeren 2004 med en nyudviklet mikroprocessorstyring. Den nye styring afløser den gamle kulbrintestyrede version og udover en forbedret regulering giver den ny teknik en række nye muligheder. Betjeningsdisplayet med information til brugeren er mere brugervenligt og med dansk tekst. Forbrændingen reguleres nu på samme måde som på de større anlæg via informationer om brændkammertemperatur, iltindhold i røggassen samt diverse vandtemperaturer.

På de store anlæg er der indført en ny generation af systemet til fjernovervågning af kedelanlæggene. Det er nu muligt via en ekstern pc og et modem at foretage de samme aflæsninger og justeringer som der kan foretages på styreskabet. Der er oprettet en grafisk brugerflade som viser alle måleværdierne og indikatorer der on line viser hvilke funktioner der pt. er aktive. Dermed kan anlægget overvåges og justeres samt evt. fejlsøges uanset hvorfra det måtte ønskes.

Til alle de automatiske flis og spånfyringsanlæg er der fra sommeren 2004 indført en ny og kraftigere siloudmader med typebetegnelsen FRA. Den nye udmader erstatter de tidligere udgaver og giver den samme udmadede mængde i kg/h.

Træpillekedel PM


billede: HDG PelletmasterHDG’s mindste træpillekedler type PM leveres fra august 2004 med en ny mikroprocessorstyring med bl.a. dansk tekst i displayet. Styringen der er baseret på reguleringsprincipperne fra de større anlæg kan bl.a. via et tillægsmodul styre 2 varmekredse afhængig af udetemperaturen. De små træpillekedler er med automatisk rengøring af hedefladerne. Det eneste servicearbejde brugeren skal udføre er tømning af askeskuffen samt sørge for at der er træpiller i siloen.

Brændekedler

billede: HDG EUROArbejdstilsynet har nu givet tilladelse til at alle HDG’s brændekedler må monteres i anlæg med trykekspansion. Det giver i langt de fleste tilfælde en lavere installationspris og sikrer en væsentlig bedre pumpefunktion samt fjerner risikoen for tæringer på grund af iltning af kedelvandet. Alle kedlerne er udstyret med en sikkerhedsvarmeveksler der tilkobles brugsvandsnettet. I tilfælde af en overhedning af kedlen sørger en termostatisk ventil for at koldt brugsvand afkøler kedlen og dermed forhindrer at den ødelægges ved tørkogning.

Mød os på TIMI - Vi er på stand D3002

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088