23948sdkhjf

RIISFORT A/S viser nye trends med kompositmaterialer

Valget af bordplade er måske ikke det første der overvejes, når man står overfor køb af nyt køkken eller bad. Men det er den del af inventaret, der anvendes mest og skal kunne klare det hårde slid.
Et spændende nyt materiale er et godt alternativ til de mere traditionelle produkter anvendt i køkken og bad, f.eks. laminat, træ og granit. Kompositmaterialerne Delian® og Minerelle™ er en ny generation af højteknologiske gennemfarvede overflader, specielt designet til at indfri de høje krav, der stilles til køkkenets funktion.

Nye materialer med mange fordele

Delian® og Minerelle™ bordplader har gennemfarvede overflader, der er lette at vedligeholde, da de ikke skal behandles med olier, sæbemidler eller have andre behandlinger.

Samlingerne er usynlige, da pladerne bliver samlet med samme materiale som pladerne er fremstillet af. Dette betyder også, at pladerne er hygiejniske og lette at rengøre.

Delian® og Minerelle™ kompositplader er modstandsdygtige overfor pletter, kemikalier og farverne falmer ikke. Udseende og berøring er som en glat sten, men føles ikke kold, og modsat andre materialer kan små mærker poleres væk - ikke af specialister, men af brugeren selv. Større huller kan også let repareres.
Pladerne kan efter års anvendelse poleres som nye igen, hvis nødvendigt.
Bordpladerne fremtræder eksklusivt med den helt glatte mat polerede overflade, hvor de gammel kendte samlinger er helt usynlige, både ved kanter og vinkelsamlinger.

Eksklusive overflader der ikke ødelægger budgettet

De smukke plader med den silkematte, men robuste overflade giver nye og ældre køkkener et eksklusivt udseende, der ikke ligner de normale standardbordplader.
De nye bordplader vil ikke ødelægge budgettet, da produkterne er fremstillet efter en helt ny produktionsmetode, der gør det muligt at fremstille pladerne til konkurrencedygtige priser.

Delian® og Minerelle™ er testet efter høje standarder og med de mange farvemuligheder kan de let indpasses i alle køkkentyper. Alle vasketyper kan anvendes og i mange af farverne kan leveres vaske, der matcher med overfladen.

Mange spændende anvendelsesmuligheder
Pladerne anvendes også i badeværelset. Her bestemmer kunden selv hvor vasken skal placeres og om vasken skal matche med overfladen, eller om det f.eks. skal være en mørk bordplade med en hvid vask.

Pladerne anvendes ikke kun til køkken og bad, men også til alle mulige inventaropgaver hvor kunderne sætter pris på udseende og holdbarhed.

Riisfort viser kompositmaterialernes mange spændende anvendelsesmuligheder på stand nr. C-2120.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078