23948sdkhjf

Store firmaer fravælger træ-fagmessen TIMI

En række af branchens største leverandører udebliver fra fagmessen for træforarbejdning, TIMI 2004, der åbner i dag i Fredericia Messecenter.
I dag åbner TIMI 2004 fagmessen for træbearbejdning i Fredericia Messecenter. Men det bliver uden flere af de store leverandører som udstillere. Unimerco Group i Sunds har meldt fra. Det samme har Junget A/S i Århus. Og det samme har en håndfuld andre store leverandører til træ- og møbelindustrien. Faktisk har de store virksomheder drøftet "messesituationen" med hinanden, men der er, fastslår en af dem, adm. direktør Kenneth Iversen, Unimerco Group, ikke tale om nogen fælles boykot, skriver ErhvervsBladet.

- Fra vores side har vi ingen intentioner om at sabotere messen. Beslutningen om ikke at udstille skyldes i stedet, at vi som virksomhed er inde i en udvikling, hvor vi bliver mere og mere international. Det betyder også, at vi fremover vil flytte vores markedsføring i international retning. Det danske marked er blevet lille, og det skrumper. Derfor er messen ikke længere interessant for os, siger Kenneth Iversen til ErhvervsBladet.

- De sidste to gange vi som virksomhed har deltaget, har vi ganske enkelt ikke fået noget ud af det. Det er det samme klientel, de samme leverandører, som hver gang stiller op, og vi vil hellere bruge vore penge på vores eget arrangement og de større internationale messer, siger Direktør Jørgen Biehl, Junget A/S, til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078