23948sdkhjf

Skippers Møbler vil have fat i institutionsmarked

Den jyske møbelfabrikant, Skippers Møbler A/S i Durup i Salling, arbejder målrettet på at få fodfæste indenfor det danske institutionsmarked.
Skippers Møbler vil kort og godt have fat i institutionsmarkedet med en ny serie af lette institutionsmøbler i rør. Serien er i dag under udvikling i samarbejde med designhuset Harrit & Sørensen A/S, og bliver virksomhedens første favntag med institutionsmarkedet, skriver ErhvervsBladet.

Møbelfabrikant Svend Skipper venter, at man kan introducere de nye møbler til april næste år umiddelbart før møbelmessen i Bella Centeret.

Det er ikke endeligt afgjort, at fabrikken stiller op på selve messen. Det kan nemlig være, at man hellere vil bruge pengene på yderligere udvikling af nye projekter, oplyser fabrikanten ifølge ErhvervsBladet.

Produkt- og markedsudvikling er nemlig dét, der skal til, hvis fabrikken skal klare skærene i fremtiden. Den slutning kom Svend Skipper til, da han i november i fjor måtte købe sit livsværk tilbage, da den gik konkurs under nye ejere, skriver ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081