23948sdkhjf

Stor interesse for Wood Supply under TIMI messen

Wood Supply har været tilfredse med TIMI messen - vi har fået mange kontakter og har i perioden op til og under messen fået 200 nye læsere af vores daglige nyhedsbrev.
Primo september annoncerede Wood Supply, at der ville blive kørt tema om TIMI-messen i Wood Supplys daglige branchenyheder i perioden op til og under messen.

Interessen for at bringe pressemeddelelser gennem portalens daglige branchenyheder har været så stor, at tema-perioden blev udvidet med fire dage, således temaet allerede begyndte d. 16. september - dvs. halvanden uge før messens start.

Interessen har dog i perioden været så stor, at det íkke har været muligt at bringe alle de indkomne pressemeddelelser i Wood Supply's TIMI-tema.

- Det er imponerende så mange pressemeddelser vi har modtaget op til og under messen. Det har desværre også betydet, at vi har måtte undlade at bringe nogle af dem på grund af pladsmangel, udtaler Webredaktør Hanne Marie Lou. Op til næste messe vil vi opfordre til at pressemeddelelserne sendes ind i god tid.

Wood Supply har også haft en stand på messen, hvor marketing koordinator Maria-Therese Svanholm har udgjort den faste bemanding med skiftende selskab selskab af webredaktør Hanne Marie Lou, salgskonsulenterne Allan Hansen og Kim Nelander samt direktør Morten Petersen og marketing supporter Erik Snejbjerg.

- Vores stand har været godt besøgt. Efter en stille start, kom der godt gang i messen, og mange fik lagt vejen forbi vores stand - både nuværende og kommende medlemmer, udtaler Maria-Therese Svanholm.

- Vi har også fået mange tilmeldinger til vores nyhedsbrev og vi er nu oppe på næsten 1.200 daglige læsere af nyhedsbrevet. Vi har således fået næsten 200 nye læsere i løbet af de seneste 2 uger. Messedeltagelsen har helt klart været en succes for os, fortsætter Maria-Therese Svanholm.


Kim Nelander i gang med at gøre standen klar til fredagens ryk ind. Der var i alt 6.572 besøgende på Timi messen i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07