23948sdkhjf

Nordjysk møbel-startup har rygende travlt: Åbner nyt værksted

Der er fart på hos den nordjyske design-startup Mani Pine i Aalborg. Faktisk har den unge virksomhed nu så travlt, at kompagnonerne Nicolai Adamsen og Jonas Damm udvider virksomhedens produktion i Aalborg Øst.

Mani Pine har tidligere beskæftiget sig mest med bordplader, men nu er også lamper føjet til repertoiret. Start-uppen begyndte som et hobbyprojekt i en garage i Aalborg, og har siden vokset sig til et eksklusivt møbel- og designbrand, der leverer skræddersyede interiørløsninger til både private og erhverv.

Mani Pine har blandt andet indrettet flere populære restauranter og hoteller i Aalborg, såsom Restaurant Helmuth, Hotel Radisson og Restaurant Nam.

Den store efterspørgsel har imidlertid resulteret i et behov for mere plads, og det får nu Nicolai Adamsen og Jonas Damm til at udvide faciliteterne i Aalborg Øst til cirka 700 kvadratmeter, så makkerparret fortsat kan følge med kundernes efterspørgsel.

Åbningen af det nye værksted markeres med et åbent hus over to dage d. 6.-7. april, hvor iværksætterne viser de nye faciliteter på Mineralvej i Aalborg Øst frem for interesserede.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081