23948sdkhjf

Træpaller bliver fortid i Arla Sverige

Træpaller er blevet brugt i årevis til at hjælpe med distributionen af mad- og produktionsvarer. Nu bliver de fortid hos Arla i Sverige fra oktober, det skriver emballagefokus.dk.

Arla Sverige har taget beslutningen om at overgå til Svenska Retursystemets plast-returpalle “Helpall grey”, som ifølge dem har en levetid på 15 år og kan genbruges mere end 100 gange. 

De anslår at have omkring 650.000 paller i eksterne strømme og lige så mange i interne strømme.

Er lettere og udleder mindre co2
- Ved at skifte til returpallen forventer vi at reducere vores klimafodaftryk med 50 ton kuldioxid-ækvivalent om året, siger Malin Leander, Arla Sverige ifølge emballagefokus.dk.

Den genererer 10 pct. mindre kuldioxid (co2) end de tilsvarende træpaller, udsender ikke støv eller træflis og så har den en ekstra fordel i form af dens vægt, som er 10 kilo lettere.

- Vi er glade for, at Arla ser fordelene ved vores returpaller. Ved at skifte Arla til vores hjælpepalle, får de en klimasmart lastbil, som giver både deres egne medarbejdere og deres kunder sundere arbejdsforhold, siger Cecilia Ratnér, key account manager hos Svenska Retursystem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093