23948sdkhjf

NSH Nordic satser på fortsat vækst

Den østjyske leverandør er inde i en rivende udvikling og har netop overtaget forhandlingen af rundtræ fra Glistrup Træ. Samtidig opruster virksomheden med flere medarbejdere.
Med virkning fra den 1. februar har NSH Nordic overtaget forhandlingen af rundtræ fra Glistrup Træ ApS.

Samtidig er Jacob Glistrup, der siden 1990 har været selvstændig med Glistrup Træ, blevet ansat som salgs- og indkøbskonsulent og skal i den første tid være med til at sikre en glidende overgang for kunderne.

- Jacob Glistrup er oprindeligt uddannet i trælastfaget og har igennem de sidste 23 år tilegnet sig en stor know-how inden for træ – en know-how som vi nu kan drage stor nytte af, siger adm. direktør Morten Gisselmann fra NSH Nordic.

Vil være førende på markedet i 2014
NSH Nordic har hele vejen gennem krisen været i stand til at tjene penge, og det har gjort det muligt at investere i nye tiltag.

I oktober 2010 overtog virksomheden Xeecom ApS, og denne investering er nu fulgt op med overtagelsen af forhandlingen af rundtræ fra Glistrup Træ.

- Vi har i 2011 haft en tocifret procentvis omsætningsvækst og forventer en tilsvarende fremgang i 2012. Vores vision er at blive nummer et i Norden indenfor de produktområder vi arbejder med i 2014, og vi er rigtigt godt på vej, fortæller Morten Gisselmann, der forventer at udvide medarbejderstaben fra 28 til 32 i løbet af 2012.

Udover ansættelsen af Jacob Glistrup opruster NSH Nordic i løbet af foråret med en ny sælger. Hertil kommer en sælger til det sydlige Sverige samt en sælger til de finske marked, hvor virksomheden etablerer sig i løbet af efteråret.

Adgang til flere leverandører og større mængder
Glistrup Træ har i de sidste 23 år varetaget engrosforhandlingen af rundtræ i fyr og lærk i Danmark til diverse forhandlere. Det er denne forhandling, som NSH Nordic nu har købt og overtaget. Glistrup Træ fortsætter sine aktiviteter inden for egetræ.

- Perspektiverne i investeringen er, at vi nu kan positionere os på markedet for rundtræ i fyr, lærk og gran. Vi får adgang til flere leverandører og større mængder, hvilket er en nødvendighed for at kunne sikre en fortsat ekspansion i Danmark og Norden.

- Med ansættelsen af de fire nye medarbejdere i 2012 forventer vi, at vi fra 2013 vil være i stand til at øge vores omsætning yderligere – stadig med pæne vækster, slutter Morten Gisselmann.

NSH Nordic tilbyder et bredt sortiment inden for indhegninger til blandt andet industri, haver, landbrug og skov. Hertil kommer et omfattende program af udendørs legeartikler til privat brug. Virksomheden er grundlagt i 1988 af Preben og Christel Norup, der fortsat er ejere. Logistikken styres fra vores logistikcenter i Brædstrup, hvor vi råder over 7.500 m² lagerhaller samt udendørs faciliteter på 15.000 m².
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082