23948sdkhjf

Køkkenkæde vil ekspandere i Danmark

Køkkengiganten Schmidt er på udkig efter nye franchise-partnere til at udbrede konceptet i Danmark, hvor Schmidt i dag har fem butikker.
Med 650 butikker – heraf 15 i Skandinavien – er franske Schmidt Europas største af sin slags, og køkkenkæden går netop nu med planer om at udvide med nye butikker i Danmark.

- Vores partnere ejer og driver deres egne butikker, men med massiv opbakning fra os, fortæller Jacob Skjødt, der er den ene af to ejere bag Schmidt Nordic, som står for den skandinaviske del af køkkenkoncernens aktiviteter.

- Vi hjælper både nye og eksisterende butikker med de væsentligste opgaver og elementer – fra etablering af butikken til den daglige drift. Vores primære fokusområder er personalets kompetencer, fundamentet for positiv butiksdrift samt salg og udvikling i butikkerne, forklarer Jacob Skjødt.

Schmidt producerer ugentligt ca. 2.500 køkkener på sine fire fabrikker i Frankrig og Tyskland, og kædens retailkoncept er implementeret i 21 lande inkl. de to primære hjemmemarkeder – Frankrig og Tyskland. Det beviser ifølge Jacob Skjødt, at butiksdriften fungerer efter samme princip og med samme succes, uanset geografi:

- Forretningerne er en del af et velafprøvet og meget succesfuldt retailkoncept. Faktisk er mange af de eksisterende butikker familievirksomheder, hvoraf flere nu drives af anden generation. Det er et udtryk for de langvarige og gode relationer, der kendetegner samarbejdet mellem kæden og butikkerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109