23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Borch Textile Group A/S
Niels Mosegaard er fratrådt som bestyrelsesformand til fordel for Henrik Thorup Theilbjørnn. John Enggaard Kristensen og Arnold Dalsgaard Johansen er samtidig begge udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Dan Højgaard Jensen og Henrik Broksø Thulesen er trådt ind. (kilde: Biq)

Borch Textile Group har specialiseret sig som konceptleverandør af beklædning og tekstiler til industrien, vaskerier, hospitaler og institutioner.

Ikea A/S
Kim Stefan Johansson er indtrådt i bestyrelsen hos Ikea A/S (kilde: BIQ.dk).

Loomis Danmark A/S

Svenske Carl Johan Marcus Hagegaard er udtrådt af bestyrelsen, mens landsmand Johan Anders Martin Haker er indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem. (kilde: Børsen)

Loomis Danmark tilbyder løsninger inden for værditransport og værdihåndtering til detailhandlen og til banker og sparekasser.

MicroShade A/S
Laurits Bach Sørensen er blevet ansat som administrerende direktør MicroShade A/S.

MicroShade A/S har udviklet en membran, der kan integreres i vinduer/atriumsfacader for derved at minimere penetrationen af energi fra solens stråler stort set uden, at det påvirker lysindfald og udsyn.

Sherwin-Williams Denmark A/S
Kaj Johan Herman Brandt er udtrådt af bestyrelsen. Dennis Harold Karnstein, USA, er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Thomas Bergdahl, Sverige, er indtrådt som bestyrelsesmedlem. (kilde: Børsen)

Sherwin Williams er markedsleder i fremstilling, udvikling, distribution og salg af overfladebehandlinger og relaterede produkter til professionelle, industrien, samt detailkunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109