23948sdkhjf

0204: Nyt layout på Træ og Industri

Artikel fra Træ og Industri februar 2004
Tekst branchedirektør Lasse Jensen, Træets Arbejdsgiverforening

Som den opmærksomme læser sikkert har bemærket, har Fagbladet Træ og Industri ændret lay-out med udgivelsen af det første nummer i januar 2004.

Den væsentlige ændring er sket i forhold til bladet forside, hvor billederne nu er til henholdsvis venstre og højre kant, men der er også sket andre ændringer på forsiden i forbindelse med bladets typografi.

Herudover er der sket visse ændringer på de enkelte sider inde i bladet, med veksling mellem tre og to spalter, og ikke mindst med billedernes integrering i den redaktionelle tekst.

Disse ændringer er helt i overensstemmelse med vores målsætning om løbende at være i overensstemmelse med vore annoncører og abonnenters opfattelse til et fagblads udseende.

Herudover vil vi selvfølgelig fortsat arbejde på, at være træbranchens førende, debatskabende informationskilde, der meddeler branchepolitiske tiltag til træ- og møbelindustrien og samfundsmæssige tiltag, der har interesse for branchen og dens virksomheder og andre med tilknytning til træ- og møbelindustrien.

Endvidere er det vort formål at informere om Træets Arbejdsgiverforenings arbejde samt om forskning, nye projekter, produktionsprocesser, materialer og teknologi.

Træ og Industri læses hver måned af ikke mindre end 30.000 personer med tilknytning til træ- og møbelindustrien. Hertil skal lægges en lang række læsere på bladet hjemmeside.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078