23948sdkhjf

0404 TA: Træets Årsdag 2004 - "Sæt pris på træ- og møbelindustrien"

Artikel i Træ & Industri April 2004
Tekst. konsulent Cristian Kofoed, Træets Arbejdsgiverforening

I denne udgave af Træ og Industri er der en invitation til Træets Årsdag 2004, der afholdes tors-dag den 10. juni 2004 på Hotel Legoland i Billund.

Titlen for Træets Årsdag 2004 er denne gang: "Sæt pris på træ- og møbelindustrien". Med denne titel ønsker vi at dreje fokus væk fra dommedagsprofeterne, der igennem de sidste år har fået me-gen spalteplads i medierne.
På Træets Årsdag 2004 har vi derfor valgt at rette blikket mod de værdier, som branchen repræ-sentere og ikke mindst de muligheder, der ligger i fremtiden

Som dagens ordstyrer har vi inviteret journalist Frode Munksgaard. Det er ingen hemmelighed, at Træets Årsdag 2004 er stærkt inspireret af programmet Hammerslag. Her har værten Frode Munksgaard siden 1989 med sit positive livssyn ført øst- og vestholdene gennem en lang række boliger, hvor de - sammen med resten af Danmark - har dystet om salgspriser. Selv om Hammer-slag nu er synonym med boliger, var det først i 1993, at programmet begyndte at handle om dette. Indtil da var det antikviteter og senere brugte biler, der var under hammeren.

Med afsæt i fire temaer: Savværker, underleverandører, møbelvirksomheder og medarbejde-re vil Frode Munksgaard sammen med øst- og vestholdet fremhæve de muligheder, som kan være med til at fremtidssikre branchens virksomheder.

Vinderne af "Sæt pris på træ- og møbelindustrien" bliver hverken øst- eller vestholdet, men de virksomheder som deltager i Træets Årsdag og forhåbentligt går hjem fyldt med inspiration til at komme videre i sin egen virksomhed.
I år har vi inviteret chefpoliinspektør Kai Vittrup, der vil tale om sine egne erfaringer med ledelse baseret på oplevelser i forbindelse med det danske EU-formandskab, EU topmødet i København, udstationering i Irak og måske også som ansvarlig for sikkerheden ved det kongelige bryllup den 14. maj 2004.

Det startede med trælejetøj
Træets Årsdag 2004 afholdes i år i det store auditorie på Hotel Legoland i Billund. Selv om Lego nu om stunder ikke har særlige forbindelser til træindustrien, var det i træet virksomheden startede. I 1932, hvor virksomheden blev grundlagt af snedkermester Ole Kirk Christiansen beskæftigede virksomheden sig udelukkende med træprodukter og især legetøj. Det var først omkring 1947, at Lego introducerede plastlegetøj.

Gratis deltagelse
Vi har gjort vores yderste for at skabe et spændende program og sørge for gode rammer. Derfor ser vi frem til at kunne byde velkommen til Træets Årsdag 2004.
Deltagelse i Træets Årsdag er gratis. Deltagerantallet er begrænset til 300 og sker efter "først-til-mølle-princippet".

Har du ikke modtaget tilmeldingsblanket eller program, så rekvirer dette enten i DI's Brancheser-vicecenter for træ- og møbelindustrien på tlf. 33773434 eller klik ind på www.ta.di.dk .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078