23948sdkhjf

0404 TEMA: Spændende nyheder til køkkenet

Artikel i Træ & Industri April 2004
Häfele har igennem en årrække haft en tæt samarbejde med Huwil. Specielt har dette omfattet låse til kontormøbelindustrien, men for ca. 2 år siden begyndte Huwil udviklingen af en serie omfattende funktionsbeslag til køkkenindustrien.
Serien er opbygget omkring tre forskellige typer, der har fået betegnelsen:
• Fold
• Swing
• Slide
Designet er de bygget op på samme måde, således de fremtræder harmonisk i en desigsnmæssig sammenhæng i et køkken når flere låger er åbnet på samme tid – skønt funktionerne er forskellige.

Fold som var det beslag der ført kom på markedet, folder som navnet angiver lågerne sammen, og giver fri adgang til skabsrummet uden lågerne er i vejen.
Det specielle ved dette beslag det er blandt andet at midterhængslet er klemsikret således man ikke kan få fingrene i klemme. Et andet særkende er at man kan montere grebene på den underste låge. Ved tidligere beslag måtte grebet placeres midt på lågen, hvilket gjorde at foldelågernes greb sad på linie med de normale hængslede lågers greb.

Swing beslaget skyder lågen op over skabet, medens Slide skyder lågen parallel op foran skabet, der gør det velegnet foran en mikrobølgeovn.

Nye belysningsformer
Domus Line er en ny leverandør af belysning hos Häfele Danmark A/S. Producenten bor i Italien og produkterne består af en række forskellige belysningsmuligheder i aluminium til såvel køkken som bad.
Blandt andet består programmet af hylder med lys i Anthea og Stylus der adskiller sig fra tidligere ved at lysamaturerne løber helt ud til ende af hylderne. Dette bevirker at der ikke opstår mørke områder i enderne på hylden.
Specielt Zero lampen tegner til at blive en succes, fortæller productmanager Peder Nørgård fra Häfele Danmark A/S. Dette produkt vil antagelig overtage en del af markedet fra trekantlamperne i rustfrit stål.
Domus er som sagt en ny leverandør for os, og et godt supplement for vores mangeårige samarbejdspartner inden for belysning CF Light, slutter Peder Nørgård.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078