23948sdkhjf

0404 TEMA: Ekstraordinær indsats for de danske køkkenskuffer

Artikel i Træ & Industri April 2004
»Hvor skal jeg gøre af pizzahjulet«? Vi kender det alle. Ofte smider vi alt muligt ned i rodeskuffen. Men nu sætter Invita system i tingene med danmarkspremieren på en elegant og funktionel skuffeindsats i akacietræ.

System i rodet
Invita, der er kendt for at bygge personlige køkkener til danskerne,har udviklet en skuffeindsats ud over det sædvanlige.
»Vi kan nu præsentere en indsats, som sikrer, at du altid har system i skuffens indhold – selv rodet. Takket være indsatsens specielle konstruktion, skifter dit bestik m.v. ikke plads – end ikke når du lukker skuffen hårdt i«, beretter salgschef Jørgen Skriver, Invita Køkkener A/S.

»Jeg er selv tilbøjelig til ofte bare at smide tingene ned i skuffen. Men denne nye indsats er yderst funktionel – og så er det jo ingen skade til, at der også er tænkt på et indbydende design. Invita tilbyder markedets bedste pris – og kvaliteten, ja, den skuffer ikke«, lyder det på jysk fra salgschef Jørgen Skriver, Invita Køkkener A/S.

Akacietræ – smukt og rent
Skuffeindsatserne er udformet i massivt og stavlimet akacietræ. Træet er behandlet således, at det bevarer udseendet og den karakteristiske mørke farve – og samtidig er nemt at rengøre.

De nye akacietræsindsatser passer til alle typer stålskuffer. Du kan vælge mellem flere indsatsmodeller – til bestik, knive, køkkengrej og krydderiglas.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11