23948sdkhjf

0404 TEMA: Athena Frontline - det personlige køkken

Artikel i Træ & Industri April 2004
– Trenden er at gå tilbage til rødderne. Det gælder mad, mode og livsstil, men også køkkener. Derfor har Invita skabt dette nye køkken, som er ren retro – i ny forklædning, siger salgschef Jørgen Skriver, Invita Køkkener A/S.

Invita Køkkener har eksisteret i 30 år, og det er fra ét af de første køkkener virksomheden designede, inspirationen er hentet.

Inspirationen er fra 70’erne, men tilsat nutidens tendenser, farveholdninger og materialer. På samme måde er køkkenet udstyret med alle de detaljer og finesser, der gør det moderne køkken funktionelt, siger Salgschef Jørgen Skriver.

Athena Frontline i to varianter
Athena Frontline er blandt andet kendetegnet ved, at alle greb i skabe og skuffer er indfræsede.

Køkkenet fås i to varianter med en 19 mm MDF-plade med rette kanter eller med en 19 mm finérbelagt retkantet træfiberplade med massive trækanter. I begge modeller er lågen behandlet med tre gange overfladebehandling, hvilket giver en holdbar og slidstærk overflade, der tåler daglig brug.

Lågen er enten behandlet med maling eller – som ved finérmodellen
– med overflade lak. Alle finér-flader er sorteret og knivskåret fra det samme træ, hvilket betyder, at alle låger og
skuffer har en smuk og ensartet åretegning og farvenuance. Athena Frontline finér fås i ahorn natur, ahorn hvidbejdset, mahogni natur, mahogni bejdset, bøg, eg lys, eg mat hvid, kirsebær natur, og kirsebær bejdset. Eller som malet model i 22 Invita designfarver alternativt i højglansmaling i udvalgte farver.

Kom til Danmarkspremiere
Mulighederne er mange med Athena Frontline – som altid med et Invita-køkken. Invita er det personlige køkken. Det skal skabes individuelt, så det passer til de mennesker, der skal bruge det og rummet, det skal »bo« i. Derfor har Invita ikke køkkener på lager – vores erfarne konsulenter tegner drømmekøkkenet ud fra kundens ønsker og behov - og først derefter bliver det produceret specielt til hver enkelt kunde, forklarer salgschef Jørgen Skriver og lover, at konsulenterne har masser af råd og gode ideer til det personlige køkken, så alle kan komme og blive inspireret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078