23948sdkhjf

0404 TEMA: Vordingborg Køkkenet i trygge hænder

Artikel i Træ & Industri April 2004
Tager man et kig på Vordingborg Køkkenets hjemmeside http://www.vordingborg.com , opdager man hurtigt at det ikke blot er en floskel at de siger at de giver Danmarks bedste betjening. På hjemmesiden ligger et utal af breve fra tilfredse kunder, som har skrevet et brev, hvor de takker for den gode betjening de er blevet ydet.

Udover at være en af Danmarks eneste 100 % danskejede køkkenleverandører, er Vordingborg Køkkenet også Danmarks eneste kapitalkæde i branchen. Dette betyder meget stor sikkerhed for kunden; alle butikker hører til samme selskab, derfor handler man altid, hvad enten man er privat eller erhvervskunde hos Vordingborg Køkkenet, direkte med fabrikken. Dette giver en garanti for meget konkurrencedygtige priser, ligesom en leveringstid på blot 7 dage er en af de korteste i branchen..
Denne effektivitet er en naturlig følge at virksomhedens topmoderne produktions og logistik faciliteter, som er placeret i Vordingborg

Vordingborg Køkkenet har succes på det professionelle marked

Vordingborg Køkkenet har stor succes på det professionelle marked, hvor mange samarbejdspartnere har oplevet hvor let og smertefrit et køkkenprojekt kan være. Mange boligforeninger, entreprenører, tømre - og murermestre vælger at bruge Vordingborg Køkkenet som deres køkkensamarbejdspartner. Dette hænger sammen med det gennemtestede koncept som tilbydes: Udover de konkurrencedygtige priser og den korte leveringstid på kun 7 dage, så er Vordingborg Køkkenets gedigne danske design og høje kvalitet, også en væsentlig oversag til succesen.

Den høje kvalitet giver sig blandt andet udtryk i, produkter med meget stor ridse og slagfasthed, som skyldes de meget stærke overflader som lågerne har. Ligesom køkkenets korpus, såvel som skuffer er af en meget solid kvalitet som kan ”overleve” mange års brug. Dette har man oplevet betyder utroligt meget for professionelle indkøbere, idet de oplever produkter som har en utrolig lang levetid.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078