23948sdkhjf

0404 TEMA: Design og effektivitet i en højere helhed

Artikel i Træ & Industri April 2004
Plads til det hele og lidt mere – og så alligevel ikke mere pladskrævende end allerhøjst nødvendigt.

E45 køkkenet fra MODULIA er egentlig lige ud af landevejen – og så alligevel er det mere end det, ellers ville det jo heller ikke være et MODULIA køkken design. Hvidt, stramme lige linier, ergonomisk rigtigt indrettet og et vedligeholdelsesvenligt design i tidens ånd og stil – det er bare nogle få af de elementer der tilsammen gør et MODULIA E45 køkken til noget ekstraordinært.

Det er vigtigt der er plads til at udfolde sig på – rum til at leve i og indrettet til livet. Det er vigtigere end ligegyldige design detaljer, uden et formål. Det er derfor E45 køkkenet er blevet så populært på så kort tid.

Praktiske aluminiums frontgreb på skuffer og låger, fodbetjent pedalskuffe til affald og alle de hårde hvidevarer integreret i køkkenet bag låger og i skuffemoduler. Klar til at blive brugt – men også væk når man ikke skal bruge dem. Den ekstra store fodbetjente skuffe med affaldssystemet betyder – ingen fedtede fingre på lågerne og plads til det affald der trods alt altid er i et effektivt køkken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063