23948sdkhjf

Nordic Easy Chair på rette kurs

Den nordjyske møbelproducent har med succes gennemført en turnaround. Flere års underskud blev i 2012 vendt til overskud, og forventningerne til 2013 er positive.
Nordic Easy Chair kunne i 2012 glæde sig over et nettooverskud på 0,79 mio. kr. – det første positive resultat siden 2007 og en klar fremgang i forhold til 2011, der gav et underskud på 6,49 mio. kr.

- Vi er tilfredse med vores resultat for 2012, og ser dette som det endelig bevis for at vi nu med succes har gennemført en turnaround af virksomheden, siger direktør Ole Kjærsgaard Hansen.

Nordic Easy Chair fremstiller lænestole og sofaer til møbelforretninger i såvel Danmark som på en række eksportmarkeder. I 2012 har selskabet investeret betydeligt i produktudvikling, og Ole Kjærsgaard Hansen ser derfor positivt på fremtiden:

- I 2012 har vi gennemført en omfattende fornyelse af vores produktprogram, hvilket netop er blevet lanceret på vores markeder her i starten af 2013. For at være gearet til vores fremtidige vækst har vi samtidig gennemført en kapitaludvidelse og forhandlet en ny bankaftale på plads. Vi står derfor nu i en gunstig position til at gennemføre vores ekspansionsplaner.

Virksomhedens strategi er centreret omkring to områder; dels lancering af nye produkter og øvrige salgsfremmende tiltag på eksisterende markeder, og dels ekspansion på nye markeder.

- I starten af 2013 har vi med tilfredshed konstateret, at denne strategi har båret frugt. Vores ny-lanceringer er blevet meget positivt modtaget i møbelhandlen, og vi kan se, at de butikker der tør satse, og som leverer de rigtige budskaber til kunderne, har fået stor succes med de nye produkter. Vi har oplevet en markant stigning i efterspørgslen på vores danske kvalitetsmøbler, og vi kan med glæde konstatere at salg til nye eksportmarkeder udgør en stigende andel af vores samlede salg, siger Ole Kjærsgaard Hansen.

Han og den øvrige ledelsen forventer derfor også, at 2013 vil blive et positivt år med vækst i såvel salg som i nettoresultat.

Nordic Easy Chair er ejet af en investorgruppe på fem personer, og beskæftigede 35 ansatte ved udgangen af regnskabsåret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078