23948sdkhjf

Møbelkæde skal lukke: Nu er datoen på plads

My Home-butikkerne skal lukke, og nu er der klarhed om den endelige dato 

Det har været uvist, hvornår lukningen af My Home Møbler bliver en realitet. 

Men nu står det klart, at møbelbutikkerne lukker senest 1. marts. Det skriver Viborg Folkeblad, som har snakket med direktør Hans Christian Andersen. 

Han understreger samtidig, at lukningen kommer til at ske på en ordentlig måde, da der hverken er tale om betalingsstandsning eller konkurs. 

- Det er en hård branche, vi er i, og det er derfor, vi gør det stille og roligt og overholder alle vores forpligtelser. Alle kunder får deres varer, og ingen kommer i klemme, siger Hans Christian Andersen til mediet. 

Varelager skal sælges 

Det var Wood Supply, som i september afslørede, at møbelkæden kommer til at lukke med sine 23 butikker. 

6. september fortalte Jan Hallas, der stiftede My Home i 2006, at butikslukningerne ville ske i et roligt tempo.

I Viborg er My Home-kæden ude af lokalerne 28. februar. Det skriver Viborg Folkeblad, mens Lolland Falster Folketidende skriver, at butikken i Guldborgsundcentret i Nykøbing Falster sandsynligvis lukker til februar. 

Og der er en årsag til, der går så længe:

- Når vi lukker helt ned, skal vi have solgt vores varelager, sagde Jan Hallas, der er bestyrelsesformand for My Home Møbler, i september til mediet.

Wood Supply forsøger at få en kommentar fra Jan Hallas om de forestående lukninger.

Blodrødt regnskab

Kædelukningen sker efter en periode med blodrøde regnskabstal. I løbet af de to seneste regnskabsår har My Home-butikkerne akkumuleret et samlet underskud på knap 50 mio. kr. før skat.

- Branchen er hård, og vi lever ikke op til vores egne forventede tal. Jeg har lovet mig selv og min familie, at hvis jeg ikke kan se lys for enden af tunnelen, vil jeg lukke My Home i rettidig omhu. Og det gør jeg nu, sagde Jan Hallas dengang til Wood Supply.

Han havde desuden en dyster forudsigelse om, at branchen vil være presset det næste lange stykke tid. 

- Derfor har jeg valgt at lukke ned nu og på den måde sikre, at jeg betaler hver en krone til dem, der har et udestående, sagde Jan Hallas.

Regnskabet viser en egenkapital på 55 mio. kr., og stifteren gør en dyd ud af lukke ned på en ordentlig måde. Det kan du læse mere om her

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047