23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply har samlet stort og småt fra branchen. Læs i dag om Actus, Tvis Køkkener, Danish Crafts, Ikea og Lavi Design.
Ny butik med dansk møbeldesign i Tokyo
Møbelkæden Actus slog i sidste måned dørene op for en 770 kvadratmeter stor butik i Tokyos Aoyama-kvarter. Åbningen blev markeret med en særudstilling med de seks danske designere, som var med i konkurrencen om at designe møbler til konferencesalen i FN-bygningen i New York. Kasper Salto, Thomas Sigsgaard, Hans Sandgren Jakobsen og Mia Gammelgaard var til stede under åbningen.

Actus omsætter for omkring 735 mio. kr., hvoraf godt 10 procent stammer fra danske møbler. (Kilde: Møbel+Interiør Branchebladet).

Tvis Køkkener får ny marketingpartner
Som led i planen om at ekspandere i hovedstadsområdet gennem etablering af 10 såkaldt city-butikker har Tvis Køkkener indledt samarbejde med design- og reklamebureauet Won Won.

Målet er at skabe en fornyet identitet i et trængt og overkommunikeret køkkenmarked. De første synlige tiltag lanceres i begyndelsen af det nye år. (Kilde: Markedsføring.dk).

Danish Crafts
Informationscentret for dansk kunsthåndværk vil med virkning fra den 1. januar 2014 fusionere med Kulturstyrelsen. Fusionen medfører, at Danish Crafts ophører som selvstændig institution med egen bestyrelse.

Danish Crafts’ internationale kerneaktiviteter, Mindcraft og Danish Crafts Collection, videreføres i regi af Statens Kunstfond. Danish Crafts' kontorer og showroom på Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, lukkes medio december. (Kilde: Danish Crafts)

Ikea har fået byggetilladelse
Møbelkoncernen har fået grønt lys til byggeriet af sit nye globale kontor i Malmö. Projektet omfatter et kontorbyggeri på 25.000 etagemeter samt et parkeringshus.

Byggeriet, der skal skal stå færdigt i 2015, er tegnet af danske Dorte Mandrup Arkitekter i samarbejde med Tyréns, AF Consulut og Rejlers. (Kilde: Mandag Morgen News).

Lavi Design åbner butik
Lars og Malene Villadsen etablerede for 12 år siden grossistvirksomheden Lavi Design, der har baseret sin forretning på engros-salg til møbelforretninger, blomsterhandlere og brugskunstbutikker.

Nu åbner parret egen butik. Virksomhedens showroom i St. Dalby ved Hedensted åbnes fremover hver torsdag, fredag og lørdag som en specialbutik for private. (Kilde: Hedensted/Juelsminde Avis).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11