23948sdkhjf

Milepæl hos Scanglas

Scanglas fejrer 1000 dage uden arbejdsulykker.
Hos Scanglas fejrer man 1000 dage uden arbejdsulykker med fravær. Milepælen er resultatet af en fokuseret indsats fra alle medarbejdere.

Dagen blev fejret på alle Scanglas-kontorer med sikkerhedslagkage, og på fabrikkerne i Esbjerg og i Kjellerup kom også en pølsevogn forbi, hvor medarbejderne samledes og sammen kunne glæde sig over det flotte resultat.

- 1000 dage uden arbejdsulykker er et resultat vi er meget stolte af, og som kun kan lade sig gøre ved, at alle hver dag har fokus på sikkerhed, i alt hvad de gør, siger administrerende direktør Poul Steen Rasmussen.

Fokus på adfærd
Hos Scanglas arbejdes der meget struktureret med sikkerhed. Alle mindre ulykker og nærved-ulykker registreres og analyseres og medarbejderne uddannes til at gennemføre sikkerhedsbesøg, som har fokus på den enkelte medarbejders adfærd.

- Vi har nået et mål med 1000 dage, men det betyder ikke at vi fremover slækker på sikkerheden. Det vil fortsat være noget vi arbejder med, for vi kan altid blive bedre. Det vigtigste for Scanglas er at alle medarbejdere kan gå på arbejde og komme sikkert hjem igen, siger Poul Steen Rasmussen.

Scanglas er producent af avancerede glasløsninger til byggeindustrien og til den lokale håndværker. Scanglas beskæftiger cirka 150 medarbejdere og har produktion i Kjellerup og i Esbjerg, hvor henholdsvis termorudeproduktionen og produktion af enkeltlagsglas til interiørløsninger foregår.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078