23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelindustrien

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Jeld-Wen, Løsning Trælast og Vordingborg Køkkenet.
Jeld-Wen hædret for socialt ansvar
Dørproducenten har modtaget Vesthimmerlands Kommunes handicappris for sit engagement i projektet Værk 1, der fokuserer på personer, som er faldet ud af arbejdssmarkedet.

Fabrikschef Jan Byskov fik overrakt prisen på 25.000 kroner på den Internationale Handicapdag med begrundelsen:

- Virksomheden har et godt arbejdsmiljø, og har vilje og ønske om at rumme mennesker med særlige vanskeligheder. Resultatet af disse 13 ugers forløb kan for den enkelte betyde et fleksjob andet arbejde på særlige vilkår, pension eller måske uddannelse (Kilde: Lokaltindblik.dk).

Løsning Trælast lukker
Efter ni måneder med ophørsudsalg har Løsning Trælast sidste åbningsdag den 20. december.
Indehaver Elias Meldgaard, der selv åbnede trælasten tilbage i 1983, runder om kort tid 69 år og har besluttet at trække sig tilbage for at nyde sit otium. Han leder nu efter en lejer, der kan bruge en 1.000 m² stor hal på Sneppevej i Løsning. (Kilde: Hedensted/Juelsminde Avis).

Vordingborg Køkkenet i Horsens flytter
Vordingborg Køkkenet flytter fra hjørnet af Høegh Guldbergs Gade og Niels Gyldings Gade og lidt længere hen ad Høegh Guldbergs Gade som nabo til Ide Møbler. Det fortæller Det fortæller adm. direktør Hjalmar Hansen til Horsens Folkeblad.

Salget af udstillingskøkkener er netop indledt, og han forventer at åbne ny butik med helt nye køkkener omkring 1. februar 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078