23948sdkhjf

Flere udstillere på Formland

Med 308 udstillere er målsætningen nået for Formland UPgraded, der åbner torsdag 30. januar. Der ventes omkring 9.000 besøgende på fire dage.
- Vi har meldt ud, at målet er 300 udstillere på Formland UPgraded Spring 2014, og dags dato er tallet 308. Det er en lille fremgang sammenlignet med sidste års forårsmesse, hvor 291 udstillere deltog, udtaler projektchef Henriette Træholt forud for design- og interiørmessen, der slår dørene op i Herning fra torsdag 30. januar til søndag 2. februar.

Hun forklarer, at der bliver tale om en ganske særlig udgave af Formland UPgraded, som de forventede 9.000 fagfolk kan se frem til at besøge. Det er nemlig 60. gang, at MCH Messecenter Herning byder branchen inden for til fire dage med fokus på design, interiør, brugskunst og gaveartikler.

Med siden starten
Den første Formland-messe fandt sted 11.-14. august 1984 og er siden gennemført to gange årligt. Fire af de udstillere, der er med på Formland UPgraded Spring 2014, deltog også på den første udgave af messen i Herning, heriblandt Ib Laursen:

- Formland UPgraded har været en stærk, fælles og målrettet platform til at synliggøre branchen på både det danske marked og over for butikkerne på nærmarkederne. Messen har givet mulighed for, at mange firmaer har kunnet starte op med eksport og fået kontakt til udenlandske kunder, udtaler Ib Laursen.

I alt otte haller danner rammerne omkring design- og interiørmessen, som også rummer en række trendområder, blandt andet med fokus på de tre ’folk’-trends Firstfolk, Lovefolk og Craftfolk inspireret af indianerne, hippierne og nybyggerne. Et nyt området med navnet "Gallery" samler kunsthåndværk og grafisk design – og så vil der under messen være hele 32 foredrag med brancherelevante indlæg og mulighed for at møde talentfulde designspirer fra nogle af landets designskoler.

Den officielle åbning af Formland UPgraded finder sted torsdag 30. januar fra kl. 08.15, og åbningstaler er coach Ulrik Lynge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125