23948sdkhjf

Brødrene Andersen opruster på eksporten

Et samarbejde med en af branchens stærke kapaciteter skal sikre møbelsnedkeriet en større markedsandel på oversøiske markeder som Hongkong og Singapore.
Brødrene Andersen Møbelsnedkeri udvidede i slutningen af 2013 kapitalgrundlaget med 5 mio. kr. for at ruste sig til at udnytte de muligheder, som de seneste års satsning på produktudvikling har åbnet.

Nu tager virksomheden et nyt skridt for at imødekomme den stigende internationale interesse. Det sker gennem et samarbejde med firmaet Bierg IvS - Design Synergy. Manden bag, Ole Bjerg, har via tidligere ansættelser hos Fredericia Furniture og Eilersen et bredt kendskab til flere af de markeder, som indgår i Brødrene Andersens vækststrategi.

- I første omgang har vi fokus på Østen, hvor vi de seneste par år har oplevet en vækst på salget i først og fremmest Singapore og Hongkong. Tiltaget er en naturlig følge af vores vækststrategi, hvor vi ønsker at tage del i den stigende efterspørgsel i Østen på danske designmøbler af høj kvalitet, siger administrerende direktør Poul Frandsen.

Målet er, at Brødrene Andersens salg i Østen på lidt længere sigt skal stå for 12-15 procent af virksomhedens samlede omsætning, og Poul Frandsen betegner samarbejdet med Ole Bjerg som et væsentligt skridt på vejen mod at realisere målsætningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094