23948sdkhjf

Tæppeland Herning sælger også møbler

Tæppeland Herning tager hul på version 2.0 og satser ud over gulvbelægning også på gardiner, møbler og lamper.
Et bristet partnerskab med Biva for et lille års tid siden er historie. Nu er Tæppeland Hernings ejer klar med et nyt koncept, hvor der satses på helt nye områder. Det fortæller Kim Kleis Jensen, der både er butikschef og medejer af butikken til Herning Bladet.

Tæppeland indgår i den norske InHouse-koncern, men det faktum at Kim Kleis Jensen er medejer betyder, at han kan tilpasse sin butik til lokalområdet og sælge det kunderne efterspørger. Dette r helt i orden, så længe det passer ind i kædens overordnede rammer.

- Det betyder for eksempel, at jeg har valgt at satse også på gardiner, som jeg har arbejdet meget med i Tæppeland i Silkeborg, hvor jeg har været i 15 år. Det betyder igen, at Tæppeland i Herning dækker tre områder, tæpper og gulvbelægning, møbler samt gardiner og anden solafskærmning, forklarer Kim Klejs Jensen til lokalavisen.

Butikkens møbler er ifølge Kim Kleis Jensen unikke og ikke set andre steder.

- Vi har for eksempel nogle meget flotte og spændende ting i Modern Teak. Det er helt unikke møbler, hvor det meste er lavet af fint gammelt teaktræ fra Fjernøsten, hvor det for eksempel har været brugt til broer eller i bygninger. Det er for det meste håndlavede møbler, og der er ikke to, der er ens. Samtidig kan man så glæde sig over, at ens nye møbler har en historie og er lavet i en bæredygtig produktion, hvor man genbruger det smukke teaktræ fra især Indonesien og Malaysia, fortæller Kim Kleis Jensen til Herning Bladet.

Inden for møbelkategorien satser Tæppeland Herning også på skræddersyede modulsofaer, hvor det er muligt at væge mellem 100 forskellige kombinationer af farve og materiale. Og som noget helt nyt er der også netop landet et sortiment lamper i butikken.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078