23948sdkhjf

Svane Køkkenet åbner ny butik i København

Facadeskiltet på køkkenbutikken på Roskildevej i Taastrup er skiftet fra Designa til Svane.
Svane Køkkenet, der i forvejen har køkkenbutikker i Roskilde, Lyngby og på Frederiksberg, har længe været på udkig efter en god og veldrevet køkkenbutik på den københavnske vestegn.

- Butikken i Taastrup får en strategisk vigtig placering, fordi den komplementerer vores øvrige butikkers placering og dækker et købestærkt marked, siger kædechef Torben Nielsen.

De to indehavere, Jesper Munkholm og Michael Dahl Nielsen, har i en årrække drevet en køkkenbutik med en veletableret kundekreds, dækkende fra Glostrup over Rødovre og Valby til Greve og Ishøj.

- Vi ser frem til et spændende samarbejde med de to erfarne køkkenfolk, som har et indgående markedskendskab. Faktisk forventer vi hurtigt at kunne skabe en vækst på det private boligmarked, så vi får behov for at opgradere med 2-3 privatkunde- køkkenkonsulenter, siger Torben Nielsen.

Butikken på Roskildevej skal gennemgå en større renovering og ombygning til en Svane konceptbutik med udstilling af de mest moderne miljøer til køkken, bad og garderobe. Indretningen tegnes af arkitekt MAA Rolf Birk, der også er manden bag Svane Køkkenets design.

Svane Køkkenet er en del af TMK-koncernen. Butikskæden består af 28 selvstændige franchisetagere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078