23948sdkhjf

Nyt udstyr og nye udfordringer hos Norleg

Efter flytningen fra Sdr. Vissing til Virkefeltet er der blevet mere plads og bedre udstyr til medarbejderne hos Norleg. Samtidig oplever man en stadig større efterspørgsel på aktivitetsparker frem for legepladser.
Tidligere måtte Norlegs ansatte deles om værktøjet, og det kneb lidt med pladsen for de 24 ansatte, da man stadig havde til huse i Sdr. Vissing, skriver Horsens Folkeblad.

Siden februar måned har virksomheden haft fast adresse i Virkefeltet, hvilket har betydet store omvæltninger for medarbejderne og virksomheden.

Stor investering
Med flytningen har man fået mere plads, mens samtlige medarbejdere i træværkstedet har fået hver sin fuldetablerede arbejdsplads med nyt udstyr.

- Og så er der blevet plads til ni løftekraner, hvilket betyder mindre kørsel med truck. Det har været en stor udskrivning, erkender Jens Skifter, der er salgsdirektør hos Norleg. Han understreger, at når man foretager en flytning til nye lokaler, så skal det også være til det bedre.

At man har investeret markant i nyt udstyr har betydet, at de ansatte er blevet mere effektive, da de ikke længere skal deles om udstyret. En investering, der er godt givet ud i en tid, hvor virksomheden oplever en stadig større efterspørgsel på aktivitetsparker for både store og små.

Fra legeplads til udendørsfitness
Selvom legepladsredskaber stadig hitter, så er vi landet i en tid hvor idrætsforeninger, legeparker og oplevelsesparker i stadig større grad ønsker redskaber med plads til fri leg og motion for både store og små.

Norleg har tidligere leveret redskaber til en aktivitetspark ved Tivoli Friheden i Aarhus og redskaber til en legeplads for handicappede, hvor der var indarbejdet sanselege og lyde. Nu håber man at hive ordren på redskaber til en aktivitetspark i Brædstrup hjem.

Norlegs redskaber fremstilles i fsc-certificeret robinietræ.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078