23948sdkhjf

Danske møbler går i offensiven

Fredag slog Træ- og Møbelindustrien (TMI) dørene op for udstillingen ”Images of Danish Furniture”. Intentionen er at vise, at dansk møbelindustri er andet og mere end de kendte designklassikere.
Den 1. august åbnede møbeludstillingen ”Images of Danish Furniture” i foyeren i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Træ- og Møbelindustrien (TMI) står bag udstillingen, der er kurateret af Anne Lise Kjær fra Kjaer Global i London.

34 møbelproducenter indgår i Images of Danish Furniture, der har til hensigt at fortælle omverdenen, at dansk møbelindustri er andet og mere end de kendte designklassikere – at møbelindustrien er et mangfoldigt erhverv, som hele tiden fornyer sig gennem design og produktudvikling.

I forbindelse med udstillingen afholder TMI den 4. september et internationalt møbelsymposium, hvor designeksperter og branchekendere tegner billedet af dansk møbelindustri i dag og de muligheder og udfordringer, som branchen har.

Images of Danish Furniture er desuden støttet af Træfonden og Træets Uddannelses- og Udviklingsfond (TUUF). Der er gratis adgang i Industriens Hus’ åbningstid på hverdage mellem 08.00 og 17.00. Udstillingen vises frem til den 26. september. Læs mere om udstillingen og symposiet på www.furnitureimages.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094