23948sdkhjf

Dansk møbel-ekportør stadig Rusland-optimist

Den danske møbeleksportør Sven Møller fra virksomheden VLiving mærker intet til de politiske uroligheder og som direktør for en dansk virksomhed i Rusland er han stadig optimist.
De hårde sanktioner mod Rusland kan ramme danske virksomheder, og hos Dansk Industri vurderer man at eksport for omkring 3 milliarder danske kroner kan blive berørt, men det er ikke noget man forventer vil ske hos møbeleksportørvirksomheden VLiving og direktør Sven Møller, skriver Licitationen.

VLiving har noget usædvanligt kun kunder i Rusland, men direktør Sven Møller har ikke registreret nogen vrede mod virksomheden eller de danske design-møbler, selvom han dog har hørt ad rygtevejen at russerne truer med kun at købe kinesisk, som følge vestens sanktioner mod landet.

- Men det er ikke noget, som min virksomhed mærker noget til. Russerne er - da vi først havde fået løbet det i gang og gjort dansk design kendt herovre - ganske glade for Finn Juhl-møbler, PH-lamper og møbler fra CF Jørgensen, fortæller han og fortsætter:

- Også nye danske møbeldesignere er populære i Rusland, siger Sven Møller, der som privatperson er bekymret for det han ser, men ikke som direktør for en dansk virksomhed i Rusland.

Sven Møller og VLiving har netop holdt tre års fødselsdag i Rusland med forhandlere i blandt andet Skt. Petersborg, Moskva og Jekaterinenburg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094