23948sdkhjf

Designmøbler, Invita og AJ flytter til Aars

Danske designmøbler, Invita og den svenske kontormøbelproducent AJ samles under et tag i Aars, når Drejer Design slår dørene op til sin nye konceptbutik.
Når indehaver Lars Drejer i dag åbner sin butik Drejer Design i Aars bliver det med dansk design på hylderne. Det skriver Aars Avis.

Han har nemlig fået mulighed for at sælge designmøbler, der ikke hidtil har været til salg i Aars – det gælder designere som Wegner, Børge Mogensen, Hee Welling og Nanna Ditzel – samtidig kombinerer han det smukke design med køkkener, gulve, sengemiljøer og kontormøbler.

Udover det danske design er det lykkedes Lars Drejer at skabe den første fysiske butik for den svenske kontormøbel-virksomhed AJ i Norden, ligesom det er lykkedes ham at hive Invita til Aars igen.

- Invita har eksisteret i Aars i mange år. Nu kommer det tilbage, og det glæder vi os til. Jeg mener, at det er et rigtig godt brand i Aars, siger Lars Drejer til avisen.

Ønsket hos Lars Drejer har været at skabe et unikt forretningskoncept, der dækker alle aspekter af indretningen af boliger og erhvervslokaler.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11