23948sdkhjf

Cirkulære supermøbler på plads i Hørsholm

Musikstedet Trommen og Hørsholm bibliotek er genåbnet som Kulturhus Trommen. Se billeder af den spændende indretning her.
En ny restaurant, en åben facade med udeservering og et levende, aktiverende interiør. Det er nogle af de arkitektoniske tiltag, der er gennemført for at sikre Hørsholm et nyt og attraktivt kulturhus.

Seks cirkulære supermøbler trækker ombygningen tråde tilbage til husets oprindelige arkitektur med sin karakteristiske cirkulære koncertsal og med sine markante runde vinduer i facaden, tegnet af Knud Munk i 1988.

Med supermøbler menes rumstore møbler, man kan gå ind i og op på, og som tilbyder forskellige funktioner og stemninger i det store sammenhængende rum, forklarer Dorthe Keis, partner og arkitekt hos Arkitema Architects, der har stået for indretningen af den knapt 4.000 m² store ombygning.

De væsentligste leverandører af møbler og interiør til projektet er PO Inventar, Hass/Berg og Holmris Flexform. Øvrige leverandører er Duba B8, Arlo Scenedesign, Exponent, 2RE Think, Ikea, Billeskov og Botica.









(Fotograf: Niels Nygaard)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062