23948sdkhjf

Aubo ekspanderer på Sjælland

Yderligere tre selvstændige køkkenbutikker har fået Aubo Køkken & Bad på facaden, og den vestjyske fabrik har nu syv forhandlere på Sjælland.
Stigende omsætning og indtjening har præget udviklingen hos Aubo Production, hvor man samtidig kan glæde sig over flere butiksåbninger på Sjælland.

I denne uge åbnede en ny butik i Køge, og det er den tredje nye forhandler på Sjælland i 2014. De to øvrige, i Slagelse og i Hillerød, åbnede henholdsvis 1. marts og 1. september.

- For første gang i 23 år samarbejder jeg med en leverandør, der tager forhandlerleddet alvorligt. Varerne kommer til tiden, de småfejl, der måtte være, bliver rettet omgående. Jeg kan trygt se kunderne i øjnene og tjener bedre end før, forklarer Torben Ove Hansen om baggrunden for, at han har valgt at skifte leverandør og nu driver Aubo Køkken & Bad i Slagelse.

Forhandlerne er vores kunder
Aftaler, der holder, stort branchekendskab, effektiv markedsføring og individuelle servicepakker til forhandlerne er ifølge kædechef Jørgen Kjemp Jensen de primære årsager til fremgangen for den vestjyske køkkenproducent:

- Forhandlerne er jo vores kunder. Uden dem ville vi ikke kunne sælge så mange køkkener, som vi gør. Så dem kommer vi selvfølgelig i møde, siger Jørgen Kjemp Jensen, der selv har drevet køkkenbutikker igennem mere end 20 år.

Han fortæller, at Aubos indretnings- og uddannelsesansvarlige medarbejder har haft en særdeles travl sensommer med udkast til udstillinger, tidsplaner og ordrer på inventar osv. – både i Hillerød og Køge, men også i Slagelse, som netop er flyttet til nye lokaler på Karolinevej.

Den nyeste forhandler i Aubo, Morten Wieland i Køge, åbnede officielt den 1. oktober og kan glæde sig over en rigtig god start:

- Allerede i ugen op til åbningen solgte vi seks Aubo-køkkener til nysgerrige kunder. Det er jo sådan noget, der gør det sjovt at være køkkenforhandler, siger Morten Wieland, som netop nu er i fuld gang med en total renovering af butikken – et projekt som forventes afsluttet med udgangen af uge 43.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126