23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bloomingville
Simon og Betina Stampe har solgt interiørvirksomheden Bloomingville til amerikanske Regent Holding, hvor de samtidig indtræder i ejerkredsen. Simon Stampe fortsætter som adm. direktør og får plads i koncernledelsen, mens Betina Stampe bliver kreativ direktør.

Læs også: Bloomingville får amerikansk ejer


Climawin Techniq
Christian Thing, der hidtil har været bestyrelsesformand, tiltræder den 1. januar 2015 som administrerende direktør, mens Peter Clausen pr. 1. oktober er startet i jobbet som international markedschef.

De har begge en fortid i Unidrain og skal nu stå for intyernationaliseringen af Climawin Techniqs produkt, Ventilationsvinduet.

Læs også: Ventilationsvinduet får ny ledelse


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Niels C. Beier tiltræder som vicedirektør i november 2014. Han får ansvaret for lovforberedende arbejde, policy, forbrugerklager, offentlig konkurrence, kommunikation, Forsyningssekretariatet og Stormrådets sekretariat.

I en årrække har Niels C. Beier arbejdet i Nationalbanken med makroøkonomiske og finansielle forhold samt administrative ledelsesopgaver. Han har i perioden 2012-2014 været chef for Produktivitetskommissionens sekretariat. Kommission havde til opgave at komme med konkrete ideer til, hvordan produktiviteten i Danmark styrkes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063