23948sdkhjf

Nye ejere til Svane Køkkenet i Svendborg

To garvede køkkenfolk har overtaget roret med det klare mål om at vokse på Sydfyn.
Pr 1. januar 2015 har Claus Larsen og Jesper Tukjær købt og overtaget Svane Køkkenet Svendborg efter den tidligere ejer, direktør Leif Christiansen, som også står bag tømrerfirmaet TTS på Langeland.

Svane Køkkenet er netop nu i gang med at definere konceptet for Svanes fremtidige aktiviteter i Svendborg, og til efteråret flytter butikken til Odensevej 2, hvor Claus Larsen og Jesper Tukjær har drevet køkkenbutik i siden 1992. Tidligere har de to køkkenentusiaster solgt JKE Design

- Vi er glade for at have fundet to dygtige køkkenfolk til at videreføre forhandlingen af Svane Køkkenet, og med ejerskiftet styrkes vores position i det sydfynske område, siger Torben Nielsen, kædechef hos Svane Køkkenet.

Også de to kommende ejere, som gennem et stykket tid har set frem til overtagelsen, glæder sig. De går ind til samarbejdet med målet om at blive Sydfyns foretrukne køkkenforhandler:

- Vi er nogle garvede folk i branchen, og med vores mange års erfaring tror vi på, at vi kan bidrage til at designe og sælge køkkener i øjenhøjde og til alle, siger Jesper Tukjær, der bliver den daglige leder af Svane Køkkenet frem til sammenlægningen senere på året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078