23948sdkhjf

Møbelhandler holder skindet på næsen

Danbo Møbler i Viby har klaret sig gennem krisen, men møder stadig store udfordringer.
Finanskrisen var ligesom for resten af branchen hård ved Danbo Møbler i Viby. Det fortæller indehaver af butikken siden 2005, Henrik Tjerrild Larsen, til JyllandsPosten.

Han forklarer, at møbelsalget i 2008 gik helt i stå, og at han derfor måtte afskedige en enkelt medarbejder. Butikken blev dog aldrig truet på dens eksistens.

Sidste år kunne Henrik Tjerrild Larsen så endelig glæde sig et lille overskud på 47.000 kr., og han er nu så optimistisk, at han tror på en 10 procent omsætningsvækst i år. Men selvom det går den rigtige vej er konkurrencen fra giganterne i byen - Ikea, Ilva og Ide Møbler - hård. Ud over nethandlen er Danbo Møbler især presset på sine åbningstider.

- De store konkurrenter holder søndagsåbent og reklamerer voldsomt med slagtilbud i weekenderne. Kunderne er efterhånden opdraget til, at butikkerne har åbent om søndagen, og som en lille butik gør det os sårbar, lyder det fra Henrik Tjerrild Larsen.

Han vil forsøge at komme konkurrencen til livs ved at udvide sine egne åbningstider, ligesom butikken nu leverer og monterer kvit og frit og tilbyder at tage kundens gamle møbler med retur.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078