23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Bent Hansen, Four Design, Keflico og Dolle Nordic.
Bent Hansen A/S
Kenneth Rud Petersen er pr. 1. februar ansat som ny salgschef. Han kommer fra en stilling som salgschef hos Fletco Carpets og har tidligere været country sales manager hos Erik Jørgensen Møbelfabrik.

Four Design
Anna Naudins, 36 år, er ansat som nordic sales manager og bliver ansvarlig for at udviklingen af de nordiske markeder i samarbejde i Linda Fröjd (Sverige), Lars Henriksson (Norge) og Jonathan Widbom (Finland).

Desuden har virksomheden etableret samarbejde med Christian Sand, der er agent i Schweiz, og Jonathan Widbom, agent på markederne i Finland og Estland.

Keflico A/S
Dan Andersen er pr. 2. februar ansat som account manager i afdelingen i Glostrup.

Han har tidligere været ansat hos Moelven og vil indgå som del af Keflicos forhandlerteam med dagligt ansvar for betjening af forhandlere på Sjælland.

Dolle Nordic A/S
Anders Berg Johannesen er ansat som led i oprettelsen af en projektsalgsafdeling i Aalborg. Han har tidligere været ansat i udviklingsafdelingen hos moderselskabet Dolle A/S, hvor han blandt andet designede gelænderet ”Dolle Prova Alu Basic”.

Hos Dolle Nordic skal Anders Berg Johannesen være specialist på Dolles nye terrassekoncept, som lanceres i Danmark til april. Salgsmæssigt vil han være tilknyttet det nordjyske salgsdistrikt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094