23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn rykker ind i Los Angeles

Nyt showroom i L.A's Helms Bakery District skal sikre fodfæste på den amerikanske vestkyst.
Carl Hansen & Søn har åbnet et nyt showroom i den historiske Helms Bakery-bygning i Culver City i Californien.

Culver City huser allerede mange kunstneriske og kreative designbaserede brands som Vitra, Smashbox og The Mill, og mange arkitekter og designere starter virksomheder op i området.

- Vi har i nogen tid søgt efter den helt rigtige mulighed for at etablere os på den amerikanske vestkyst. USA var et af vores første eksportmarkeder i 1950'erne, og det amerikanske marked er stadig meget vigtigt for os, siger administrerende direktør Knud Erik Hansen.

Med udgangspunkt i den stigende amerikansk interesse for moderne, minimalistisk design og bæredygtig produktion satser den fynske møbelproducent på at være stærkt repræsenteret på både øst- og vestkysten – især i de områder, der er kendt for design.

- Ligesom Soho i New York City er det dynamiske Helms Bakery District i Culver City det perfekte udstillingsvindue for vores brand, og det giver os et solidt fodfæste i et centralt markedssegment på linje med andre førende designbrands, forklarer Knud Erik Hansen.

Konceptet for det nye showroom er at præsentere moderne, danske designklassikere i et enkelt og indbydende rum. Med sin 20 meter lange væg i træ og rustfrit stål, fritliggende træbjælker og masser af naturligt lys, danner rummet en perfekt ramme for fortællingen om dansk møbelhåndværk skabt af nogle af verdens største arkitekter og designere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079