23948sdkhjf

Jysk lancerer madrasser af hamp

Jysk lancerer i dag den 1. april en helt ny serie af hamp-produkter. De må dog ikke komme for tæt på grill eller åben ild, da det kan give "bivirkninger".
Mange mennesker forbinder stadig hamp med et ulovligt stof, som man kan ryge. Men nu lancerer Jysk en ny serie af produkter, som beviser, at hamp kan bruges til meget andet, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye produktserie omfatter madrasser, hvor både fyld og betræk er lavet af hamp, puder, hynder og havehynder.

- Vi ser store muligheder i at sælge en række af Jysks velkendte produkter som hamp-produkter. Hamp har nemlig mange kvaliteter og fordele sammenlignet med andre materialer, der traditionelt bruges til tekstilproduktion. Samtidig viser grundige undersøgelser, at folk generelt er gladere og griner mere, hvis de bor i et hjem, hvor mange produkter er lavet af hamp, siger kommunikations & CSR-direktør i Jysk, Rune Jungberg Pedersen.

Produkterne i den nye serie er nemme at kende, idet de alle er mærket med teksten: Hamp by Jysk, og virksomheden forventer et godt salg.

- Så snart forbrugerne prøver vores nye hamp-madras, vil de hurtigt blive overbevist om, at hamp er fremtidens materiale, når det gælder produktion af tekstiler og madrasser. Der er helt overordnet ingen ulemper ved øget brug af hamp. Vi råder dog forbrugerne til at holde de hamp-baserede havehynder væk fra både grillen og åben ild, da vi har oplevet nogle bivirkninger, når puderne bliver varme, forklarer Rune Jungberg Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078