23948sdkhjf

Tømrersjak ramt af Covid19 - en død

Et helt tømrersjak var syge med symptomer på Coronavirus, og den 53-årige tømrer Martin Andersen døde efter 10 dages sygemelding.

Det skriver Fagbladet 3F (læs original-artiklen her )

Martin Andersen nåede aldrig at blive testet for corona-virus, men blev af sin læge bedt om at holde sig hjemme i karantæne i 14 dage. I slutningen af marts var Sundhedsstyrelsens retningslinjer, at kun folk med svære symptomer skulle testes. Mandag ændrede myndighederne det til, at alle med symptomer kan blive testet.

Ifølge Fagbladet 3F forklarer de pårørende til Fyens Stiftstidende, at da Martin Andersen efter en uges sygdom ringede til lægen anden gang onsdag den 25. marts, blev han heller ikke henvist til test. Efter tegn på bedring, fandt hans kæreste ham død fredag morgen, efter hun havde været ude og gå en tur. Ifølge obduktionserklæringen døde han af dobbeltsidet lungebetændelse.

Næstformand i Byggegruppen i 3F, Palle Bisgaard, understreger vigtigheden af, at de mange 3F’ere, der stadig møder på arbejde i byggeriet, arbejder under rette forholdsregler.

- Der er mange håndværkere, der har det godt med, at de stadig kan gå på arbejdet og være med til at holde gang i økonomien. Men det er selvfølgelig vigtigt, at det foregår med den rette forsigtighed. Sundhed skal komme før økonomi, siger han.

Læs også: Sådan begrænser du smitten på byggepladsen og i skurvognen

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078