23948sdkhjf

Bornholmerhavn planter træer i Hillerød

I samarbejde med Growing Trees Network har Rønne Havn sat sig for at plante 100.000 træer over de næste ti år. Det svarer til 25 ny hektar skov, og de første 6.000 træer bliver i disse uger plantet i Hillerød Kommune.

– Med denne klimapartnerskabsaftale, forpligter vi os nu til, i samarbejde med Growing Trees Network og Naturstyrelsen, at plante 10.000 træer årligt i 10 år, hvilket samlet set svarer til 25 hektar ny skov i perioden. Dette skal ses som en naturlig del af havnens bæredygtighedsarbejde, som er en integreret del af Rønne Havn A/S’ CSR-strategi, udtaler Thomas Bendtsen, administrerende direktør for Rønne Havn i en pressemeddelelse.

Også hos Growing Trees Network Global er man glad for det nye samarbejde.

– Jeg er meget glad for vores nye klimapartnerskab med Rønne Havn A/S, som får en stor betydning for vores fælles miljø. Vi samarbejder med Naturstyrelsen, som sørger for at finde ledige beplantnings-arealer i samarbejde med de enkelte kommuner i Danmark. Rønne Havn A/S har udtrykt ønske om, at det meste af beplantningen skal placeres lokalt på Bornholm, men hvis ikke det lykkedes at opnå adgang til ledigt areal her, så plantes øvrige steder i Danmark. Derfor planter Rønne Havn A/S i denne uge de første 6.000 træer i Skævinge Folkeskov ved Hillerød nord for København, udtaler Lars Heiselberg Vang Jensen, formand for Growing Trees Network Global.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.992