23948sdkhjf

23-årige Victoria går fra byggemarkedsleder til leverandørsiden

Trods sine blot 23 år er Victoria Eriksen allerede en erfaren profil. Som 18-årig stiftede hun det online-baserede byggecenter Fixdithus.dk, men nu skifter hun hverdagen som byggecenterleder ud med en nyoprettet stilling som kundekoordinator hos Nordic Bath, der er en del af norske ITP Group. 

Og ifølge virksomheden er der tale om et usædvanligt heldigt match. Med forældre der var udstationeret i Østen, tilbragte Victoria Eriksen sin barndom i Hong Kong, Malaysia og Singapore. Hovedparten af sin opvækst havde hun i Shanghai, og med sine kinesiske sprogkundskaber og fire års erfaring som leder af et byggemarked, kommer hun nu til at servicere kunder til private label-kollektioner og får tæt kontakt til sine kolleger i ITP-Group i Shanghai og på partnerskabsfabrikkerne.

– Det bliver en fornøjelse at sidde i den danske ende af en velfungerende forsyningskæde, hvor vi kan levere kvalitet til de bedst mulige priser, netop fordi vi samarbejder tæt med vores kolleger i Asien, siger Victoria Eriksen og fortsætter:

– Samtidig har byggebranchen været så stor en del af mit liv, at jeg er virkelig glad for at kunne holde fast i mine gode kontakter i branchen.

Det er seks år siden, Victoria Eriksen flyttede til Danmark for at studere. I dag bor hun med sin mand på Vesterbro og har foreløbig ingen planer om igen at blive udenlandsdansker.

– Jeg tog til Danmark for at tage min uddannelse på CBS, fordi jeg havde brug for at komme hjem og være dansk. Jeg elsker at falde ind i mængden. Jeg kan virkelig godt lide bare at være en del af samfundet, siger hun. 

I dag har hun en kandidatgrad i virksomhedskommunikation fra CBS – en uddannelse hun tog sideløbende med jobbet som leder af byggemarkedet, der i dag er overdraget til et familiemedlem.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066