23948sdkhjf

Søstrene Grene får plads hos udbringningstjeneste

Søstrene Grene vil være at finde på udbringningsplatformen Wolts platforme fra 22. marts i Aarhus og København. Her vil Wolt-brugere kunne vælge iblandt cirka 400 produkter fra Søstrene Grenes butikker på Sankt Clemens Torv i Aarhus og Amagertorv i København og bestille til hurtig levering.

Som et led i begge virksomheders strategiske planer, går Søstrene Grene og Wolt sammen om at kunne tilbyde Wolt-brugere Søstrene Grene-varer med hurtig levering. Livstilskæden ser det som en mulighed for at løse kunders øjeblikkelige behov, da varerne vil kunne blive leveret inden for en time.

Søstrene Grenes sortiment på Wolt vil byde på blandt andet kreative produkter til spontane DIY-projekter, køkkenvarer som man lige står og mangler, samt festartikler, gaveindpakning og meget mere

- Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder vidunderlige oplevelser, og dette samarbejde er en mulighed for at skabe endnu mere bekvemmelighed for Søstrene Grenes kunder med quick-commerce. Det gør vi i forvejen ved at være bredt repræsenteret i Danmark, samt ved at have en webshop med base ved Aarhus. Nu får vi så også muligheden gennem dette strategiske partnerskab at skabe et direkte link mellem Wolts platforme og den enkelte Søstrene Grene-butik. Vi ser store muligheder i dette samarbejde, fortæller CEO og medejer af Søstrene Grene, Mikkel Grene.

Mulighed for andre markeder

Søstrene Grenes indtræden på Wolt vil i begyndelsen kun være tilgængeligt i Aarhus og København som en test. Går testen godt er det ikke utænkeligt, at samarbejdet bliver udbredt til flere byer og flere lande, da Søstrene Grene og Wolt er repræsenteret nogle af de samme steder i Danmark og i udlandet.

- Vi glæder os til at se, hvordan testen forløber, da dette er det første af vores digitale initiativer, som vil involvere individuelle butikker direkte. Derfor er samarbejdet med Wolt et spændende skridt i vores omnichannel-rejse. Vi byder samarbejdet velkommen, og vi håber, testen kan danne grobund for en udvidelse af samarbejdet i Danmark – og også til vores øvrige markeder, siger Mikkel Grene.

Wolt ser også en stor fordel ved et samarbejde med Søstrene Grene, som er den første kæde af sin slags på Wolts kanaler.

- Hos Wolt er vi superglade for at få en af Danmarks førende livstilskæder med ombord. Søstrene Grene er med deres sortiment og landsdækkende tilstedeværelse den helt rigtige kæde at have med i vores rejse mod at skabe et digitalt indkøbscenter lige ved hånden, lyder det fra Wolts Head of Retail, Jakob Bollerup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078