23948sdkhjf

Genåbner i Lyngby med nye køkkentendenser og veteranmotorcykel

JKE-køkkenbutikken i Lyngby har været lukket for at blive bygget totalt om. Den 1. april genåbner butikken.

Og i følge Thomas Fabrin, der er indehaver af JKE på Jernbanepladsen, så sker det i et marked, som er i vækst.

- Nye boliger skyder op, og Lyngby-Taarbæk kommune oplever befolkningstilvækst, så langt prognosen rækker. En Voxmeter-analyse viser, at områdets beboere slår Danmarksrekord i interesse for køkkener med en bæredygtig profil, som JKE satser på, forklarer han i en pressemeddelelse.

Ombygningen af forretningen er i praksis gennemført af Thomas’ kone Trine og sønnen Christian, der sammen med butikkens fire øvrige medarbejdere har kastet sig over en total ombygning af køkkenbutikken.

- Jeg blev ramt af en blodprop for to år siden og lærte på den hårde måde, at alt ikke skal gå igennem mig. Teamet løfter derfor en kæmpe opgave, så vi glæder os alle til at byde inden for i en totalrenoveret og anderledes køkkenbutik, hvor der ikke er skyggen af et helt hvidt køkken. Til gengæld er der blevet plads til en gammel veteranmotorcykel, som vi kan lokke mændene med, mens kvinderne lader sig inspirere af naturlige materialer og naturens farver, fortæller Thomas Fabrin.

 Tænker mere bæredygtigt end i resten af landet

Og netop køkkener med en bæredygtig profil betyder mere for områdets forbrugere end i resten af landet. Knap 7 ud af 10 i Region Hovedstaden (68,1 pct.) svarede i en Voxmeter-analyse efter første corona-bølge, at det er vigtigt, at køkkenet er bæredygtigt, når eller hvis, de skal ud at købe nyt.

Thomas Fabrin har haft køkkenbutikken i mere end 16 år, og sammen med de seks medarbejdere mærker han den stigende efterspørgsel efter køkkener i nye materialer og farver. Kunderne er ofte meget bevidste om, hvad de vil have, når de kommer ind ad døren.

- Covid 19 og klimakrise og uro i verden skaber eftertænksomhed hos forbrugerne, og det slår også igennem, når der skal købes nyt køkken. Mange af vores kunder tænker langsigtet, og vil gerne have et køkken i bæredygtige materialer, stærkt nordisk design og høj kvalitet. Der er et stort opgør med brug og smid-væk kulturen, siger Thomas Fabrin.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11